je bent geboren om vrij te zijn.

durf te kiezen!

Terug in de geschiedenis; toen Jezus wandelde op aarde maakte Hij een verschil. Elk huis, elk dorp, elk feest was anders als Jezus daar was. Hij bracht de Hemel een stukje dichter naar de aarde. Zijn Koninkrijk werd zichtbaar én wij mogen in Zijn voetsporen wandelen. Wij mogen door Zijn Geest en in Zijn autoriteit handelen en wandelen. Daar waar jij komt, is verandering. Want Jezus in jou zal steeds meer zichtbaar worden. Samen met jou gaan wij ontdekken wat dat betekent; Jezus kracht zichtbaar in jou!

wat gaan we doen

De Power Events beginnen met het gezamenlijk eten van een broodje snack om vervolgens door de band meegenomen te worden in een vette praise-avond. Een boeiende jeugdspreker zal op een inspirerende wijze een prikkelende boodschap rondom een actueel thema houden, waardoor je uitgedaagd worden om stappen te zetten in jouw (geloofs)leven.

De avond wordt ondersteund met dans, acts en inspirerende aankleding. Tijdens de diensten is er een Ministryteam beschikbaar waar je naar toe kunt gaan voor een praatje en/of gebed.

voor wie?

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en loop jij rond met vragen over het geloof? Of vind je het juist leuk of misschien wel spannend op samen met anderen te ontdekken wat een leven met Jezus precies inhoud? Of wil jij gewoon ervaren dat een leven met Jezus een feest kan zijn? Dan zijn deze avonden écht iets voor jou!

durf te kiezen!

mrt 20

01

mei 20

24

okt 20

25